På måndag blir det lösfransar, tisdag bleker jag tänderna.

Jag jag börjar beta av alla punkter på min lista, nästa vecka bli det blekning av tänderna med gel och betskena. Måndag förlänger jag fransarna igen men med Magic eyes denna gång. Skall bli jättekul.

Fredag börjar även min semester, kommer bli underbart! Festa rejält då.

Min träning går bra nu, kör ca. 1 1/2 h per dag endast cardio. Min plan är att gå ner 3kilo till, bli "slimmad" för att sedan till hösten börja bygga lite muskler på min kropp.

Kikar nu på Katie Price innan jag skall iväg till jobbet. Hon har samma intresse i sitt utseende som jag har i mitt ;).

http://www.youtube.com/watch?v=VETipDAAEOg

Dagens träning

Sprang/gick lite rygg 1 1/2 h

Kikar på resa

Känns som man måste komma iväg, jag måste verkligen resa till värmen. Är något fruktansvärt kallt! Riktigt sorgligt, Sverige är ju vacker på sommaren annars, Svensk sommar är underbar med värme gärna +30 C.

Faria nämnde igår om inte vi kan dra iväg på en "Tjej resa", det hade inte vart dumt. Åka till Barcelona ;). Skall kika om man kan få ledigt. Det var ju inte förrän i Augusti. Själv har jag nu bara 2v. kvar till semester. Skall bli så skönt, skall boka någon S.P.A. dag för mmig och älsklingen. Funderar på St. Jörgens spa?
Dagens träning

Idag blev det snabbis, ingen styrka men powerwalk på löpbandet i ca 50min. Lutning 8%, svettades floder. Märker av en viss trötthet nu när jag stryp kolhydraterna.

Vart tog sommaren vägen?

Visst, tycker regn är supermysigt, men jag tror vi alla behöver solen nu efter denna långa vinter. Jag behöver den. Och 25-33Grader varmt. Inga kyliga vindar, jag behöver nästan ha vnterjackan nu, jag fryser jättemycket.Gjorde kalipertest igår med P.T. Henke. Vi tog tre ställen, arm, mage, lår, Fick 33%, 79 cm i mindje mått. Skall bli kul att kämpa bort denna vikt jag lagt på mig. Tror helt ärligt det beror mycket på Roaccutan som jag ätit. Har ju alltid vart slim innan. Bara fortsätta stå och träna 1 1/2 h som jag gjort ett tag nu :)

För övrigt är jag jätteglad, har hittat miljövänligt papper. Ecoplast med :D. Miljönnörd som man är. Men det är viktigt.

Min fransförlängning

 Långa nu, de var pytte pyttesmå innan. Varning för addiction ;)

Jag har gjort fransförlängning

Wow, I did it. Och blev jättenöjd. Behöver inte ens lägga mascara på fransarna. Kommer underhålla detta i sommar. Gå på återbesök var 3:e vecka, så himla nöjd är jag.

Nu ligger Bea mot min arm och myser medans jag skriver, vill inte gå till jobbet idag. Är mysigt att sitta och titta ut i fönstret när det är sommarregn. Men nu måste jag spacka mig och dra, dessvärre. Skall ta med mig "Millas chocklat chip cookies" till mina underbara medarbetare! Dom är så söta. Gör mina dagar.


RSS 2.0