Gjortde soldusch igår och fick min blekskenor

Hihi, jag är jätteglad, ffrån att vara genomskinlig är jag skönt brun nu. Min nya grej= SOLDUSCH. Tro det eller ej men igår var jag oskuld, hade aldrig testat soldusch, men nu är jag hooked! Efter att ha ätit Roaccutan är/var jag jätteblek, men nu är man fräsch igen .Hämtade även blekskenorna hos tandläkaren samt gelen. Råkade somna med dem igår så nu är de riktigt vita. :D Me liky!

Skall med min docka Faria till stan nu, shoppa sig lite.

Bye for now. <3

Skall hämta mina blekskenor i morgon.

I morgon bitti tänkte jag först träna och sen skall jag hämta mina blekskenor till tänderna. Skall bli jättekul att bleka tänderna. Jag har rätt vita men vill ha riktigt riktigt vita, nästan bländande ;).


Fått panik skall på bröllop på Lördag men hittar ingen klänning. Vet inte vad jag skall göra. Hoppas hittar snart.

Jag blir så inspirerad att organisera!

Jag blir så himla inspirerad när jag ser sådana hära videos om hur man organiserar smink, kläder etc. Sitter nu med mitt morgonkaffe och myser. Skall snart fixa en tjejs naglar om sisådär 30min men måste kika lite här först på tuben, skall åka sen och köpa organiserings saker och fixa min garderob och mitt sminnk :D Spännande.
http://www.youtube.com/watch#!v=AibOZXCPPrM&feature=relatedFInns hur mycket som helst bara två, men kan kolla hur länge som helst.

Hårda träningen igår.

Igår köpte vi kort på Sportlife, lite onödigt kanske med tanke på att jag har gratis genom jobbet, men det är så skönt att vara anonym när man tränar. Ingen som stör :). Underbart.

Nu har jag tränat riktigt hårt i snart 4v. 1 1/2h om dagen. Gått ner 2,2kilo, 3kilo kvar.

Igår gtränade jag och Oskar faktiskt så hårt att jag kräktes. Jag kände innan att jag var riktigt trött, men ville köra hårt endå. Jag kände mig lite kass, och när vi kom hem fick jag kalva. Idag känner jag mig fortfarande skakis. Skall vila idag. Kan behövas.

Bea ligger på mig hela tiden och har gosbehov, trycker mot tangenterna men kan inte med att trycka bort stackarn. ;)

Något som är gott är min mango smoothie. Mango, passion, laktosfriyougurt. Swish har du en god och nyttig dryck. Blev annars lite tacosallad igår, gott och nyttigt.Härligt kvällsol!

RSS 2.0