Lite mer info om LPG.


LPG mot celluliter

Just nu har jag börjat med LPG, i kampen mot celluliter. Känns lite men skönt efteråt. Jag har bokat upp för 7ggr, ev. kommer det behövas lite mer behandlingar men har inte hysteriskt mycket. Skall bli riktigt skönt att bli av med dem små rackarna ;).

Lite info: "Vad är Celluliter?
Förtätad bindväv tillsammans med dålig blod- och lymfcirkulation är den vanligaste orsaken till att kroppen bildar så kallade celluliter. Hudens förankringspunkter (septa), som är oelatiska, drar ner huden i underliggande vävnad och mellan dessa buktar de uppsvällda fettcellerna och den överflödiga vätskan upp. Detta ger huden ett apelsinliknande utseende.

Den minskade blod/lymfcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, försämring av ämnesomsättningen samt förtätning av bindväven. Elasticiteten försämras och förhårdnader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettansamlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.

Hur hjälper Endermologi?
Behandlingen påverkar fettcellerna till att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. Det gör att fettcellerna blir mindre och fettdepåerna krymper. Det i sin tur främjar för en fortsatt bättre cirkulation och ett långvarigt resultat. Behandlingen ökar cirkulationen i blod och lymfsystem och reducerar de metaboliska slaggprodukterna. Collagen och Elastin i huden påverkas också positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud.
Endermologie har dessutom, genom sin avslappnande och mjukgörande verkan, en avstressande effekt."


RSS 2.0